Dobro došli
Jitka Kubatova Zovem se Jitka Kubátová i ja sam asistent odeljenja brige o klijentima. U firmi i4wifi.eu radi ekipa od šest trgovaca koji dnevno obrađuju preko 120 narudžbina i šalju ih u više od 45 zemelja po celom svetu. Da vam pružim još više pomoći, sastavila sam spisak odgovora na vama najčešće postavljana pitanja.

Sami se uverite da je sa nama naručivanje robe iz inostranstva, koje stiže sve do vaših vrata, veoma pogodno i jednostavno. Bilo kakva pitanje slobodno uputite našem komercijalnom odeljenju (export@i4wifi.eu), gde će vam ekipa naših stručnjaka rado pomoći.

Želim vam ugodan kupovinu!


PS: Šta govore naši klijenti? Pogledajte referencije od naših stalnih mušterija.


Najčešća pitanja:
 1. Koliko će koštati prevoz do moje zemlje?

  Cenu prevoza posredstvom pouzdanog partnera TNT će izračunati e-shop automatski pri formiranju narudžbe i to prema težini naručene robe. Transportni troškovi videćete u korpi, još pre nego što potvrdite narudžbenicu i tako ćete tačno znati koliko će vas koštati prevoz.

  TNT Shipment Label
 2. Dali je roba, koju želite naručiti, u magacinu?

  Kod svakog produkta je vidliva aktuelna raspoloživa količina. Ukoliko je kod vama odabranog produkta magacinska rezerva 0, nema to veze, jer možete za sebe napraviti rezervaciju robe od najbliže isporuke. Nakon što pošaljete svoju narudžbenicu, naši prodavci će vam poslati informaciju o roku isporuke.
 3. Koliko ću dobiti popust na veliku narudžbu?

  Nivo cena je podeljen na četiri kategorije. Konačan popust se izračuna prema ukupnoj vrednosti kupovane robe. Što više robe sadrži jedna narudžba, to je cena robe niža. Pojedinačne podele popusta se vide u detaljima o proizvodu. Aktuelne cene nakon primene popusta su vidljive u korpi pre potvrđivanja narudžbenice.
 4. Kako mogu za robu da platim?

  Kod nas može svako odabrati način plaćanja koji mu najviše odgovara:

  1. Bankarskim transferom na račun – plaćanje unapred – U svojoj banci predate nalog i vaša banke će izvršiti transfer novca sa vašeg računa na naš račun. Novac dobijamo standardno u roku od četri dana nakon plaćanja. Plaćenu robu ekspedujemo istog dana, kad nam stigne uplata.

   Bankarske naknade: uplatu molim, izvršite tako da će se bankarske provizije za prenos novca odbiti od sredstava na vašem računu, a ne od uplate koju šaljete. U suprutnom neće da bude akontacija za robu uplaćena u celosti, dočiće do zadržavanja pošiljke, a razliku bude neophodno doplatit.
  2. Kreditna karta – stvarno najbrži način plaćanja – Poslaćemo vam podatke na Paiment Gatevai, gde navedete informacije o vašoj kreditnoj karti. Banka će proveriti dali su na karti raspoloživa finansijska sredstva i izvrši skidanje istih sa vaše karte/računa. Plaćenu robu ekspedujemo dnevno u 14:00 časova. Ukoliko vaša uplata stigne posle 14:00 sati, roba će biti ekspedovana sledećeg radnog dana.
  3. Gotovinsko plaćanje – EUR ili CZK – Veoma rado ćemo vas dočekati lično kod nas u firmi. Naše sedište je u Pragu – Češka republika (ovde ćete naći tačnu adresu i mapu). Robu je ovde moguće platit gotovinski i posle plaćanja istu odmah preuzeti. Plaćanje primamo u EUR-ima i u CZK. Ako želite izvršiti plaćanje u USD, moguće je novac uplatit direktno na račun u banci, koja se nalazi u blizini.
 5. Dali ću za robu da platim još nešto drugo, kao naprimer porez?

  • Ako je adresa odredišta u EU i imate važeće VAT-ID, nikakve poreze dalje ne plaćate.
  • Ako je adresa odredišta u EU, a nemate važeće VAT-ID (ste finalni potrošač), zaračunaćemo 20% porez na porudžbinu.
  • Ako je adresa odredišta van EU nikada ne plaćate porez. Sva davanja rešićete sami u okviru zakona važećih u vašoj zemlji.
  • Više informacija o porezima načićete na engleskom jeziku.
 6. Koja je minimalna vrednost naručene robe?

  Moguće je naručiti bilo kakvu količinu i vrednost robe. Na male porudžbine do 50 USD se zaračunava 30 USD taksa za manipulaciju. Zbog toga preporučujemo naručivati više od 50 USD.
 7. Koji je garantni rok za robu?

  Garantni rok je uvek naveden u podatcima o produktu. Pretežno za robu dajemo garanciju na nedostatke iz proizvodnje u trajanju od 12 meseci.
 8. Kako mogu da reklamiram robu sa greškom?

  Pre svega se molim uverite dali je stvarno u pitanju roba sa greškom. Po tom pitanju je dobro prvo uspostavit e-mail kontakt sa našim tehničkim odelenjem. Ukoliko je roba zaista neispravna, popunićete jednostavan obrazac, koji ćete naći nakon prijavljivanja na našim web stranicama. Tamo ćete navesti serijski broj proizvoda, nakon čega vam sistem odredi broj reklamacije, koji ćete navesti na paketu i poslati ga na našu adresu. Popravljenu robu ćemo poslati sa novom narudžbenicom.

Do you speak English? – Kod nas se govori engleski. Ove stranice su napravljene na nekoliko jezika radi vaše bolje razumljivosti. Imajte na umu da glavnim jezikom za komunikaciju radi obrade narudžbenica je engleski jezik.
Logout ?

Are you sure?

You will not be able to order products neither see their prices.

This website uses cookies and similar technologies on its websites. By continuing your browsing after being presented with the cookie information you consent to such use. More info