Bun venit
Jitka Kubatova Numele meu este Jitka Kubátová şi eu sunt Asistent al departamentului international grija faţă de client. În societatea i4wifi a.s., o echipă formată din şase agenţi de vânzări prelucrează zilnic peste 120 de comenzi pe care le expediem în mai mult de 45 de ţări din toată lumea. Avem o bogată experienţă în domeniul comerţului exterior. Ca să vă ajut şi mai eficient, am creat o listă cu cele mai importante răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Convingeţi-vă şi dumneavoastră înşivă că, împreună cu noi, a comanda marfă în strinătate care să ajungă până la uşa dumneavoastră este simplu şi avantajos. Nu ezitaţi să orientaţi orice alte întrebări departamentului nostru comercial (export@i4wifi.eu); aici, echipa noastră de agenţi de vânzări, vă va ajuta întotdeauna cu multă bunăvoinţă.

Vă doresc cumpărături plăcute!


PS: Ce spun alţi clienţi? Citiţi referinţele clienţilor noştri permanenţi.


Cele mai frecvente întrebări:
 1. Cât va costa transportul până în ţara mea?

  Preţul transportului oferit de un partener serios al TNT este calculat de e-shop automat la prelucrarea comenzii, aceasta în funcţie de greutatea mărfii comandate. Costurile de transport le vedeţi în coş înainte de a confirma comanda, deci stiţi exact cât vă va costa transportul.

  TNT Shipment Label
 2. Este în stoc marfa pe care vreau să o comand?

  La fiecare produs vedeţi cantitatea actuală accesibilă. În cazul în care la produsul ales de dumneavoastră stocul este 0, nu-i nimic, puteţi să vă rezervaţi produsul dorit pentru proxima livrare. După ce veţi trimite comanda, agenţii noştri de vânzări vă vor informa referitor la termenul de livrare.
 3. De ce discont pot beneficia în cazul unei comenzi mari?

  Nivelele de preţ se împart în patru categorii. Discontul final se calculează din valoarea totală a comenzii. Cu cât veţi adăuga mai mult la o comandă, cu atât mai mult se reduce preţul mărfii. Diferitele reduceri de preţ le vedeţi la detaliul produsului. Preţurile actuale, după reducere, se văd în coş înaintea confirmării comenzii.
 4. Cum pot să achit marfa?

  La noi fiecare poate să-şi aleagă modul de plată care îi este cel mai comod:

  1. Prin transfer bancar în cont – plata anticipată – Faceţi un ordin de plată la banca dumneavoastră iar aceasta va transfera banii din contul dumneavoastră în contul nostru. De regulă, banii ne sosec în patru zile de la achitare. Marfa achitată este expediată în ziua în care suma intră în contul nostru.

   Comisioane bancare: vă rugăm să efectuaţi plata astfel ca aceste comisioane pentru operaţia de transfer să fie retrase separat din contul dumneavoastră, nu din suma pe care o expediaţi. În caz contrar se consideră că acontul nu a fost achitat integral ceea ce duce la reţinerea expedierii, fiind necesară achitarea diferenţei de preţ.
  2. Card de credit – modul de plată cel mai rapid – Vă vom trimite referinţe despre portalul de plată unde veţi prezenta informaţii despre cardul dumneavoastră de plată. Banca va verifica dacă cardul dispune de mijloace financiare accesibile şi va efectua retragerea din cardul/contul dumneavoastră. Marfa achitată este expediată zilnic la orele 14:00. Dacă plata soseşte după orele 14:00, marfa va fi expediată următoarea zi lucrătoare.
  3. Plata în numerar – EUR sau CZK – Vă vom primi personal cu plăcere la firma noastră. Sediul nostru se află la Praga – Republica Cehă (aici veţi găsi adresa exactă şi harta). Aici marfa se poate plăti în numerar şi ridica imediat după achitare. Primim plata în EUR şi CZK. Dacă doriţi să folosiţi USD, banii pot fi depuşi în cont la o bancă din apropiere.
 5. Voi plăti şi alte taxe pentru marfă, de exemplu impozit?

  • Dacă adresa finală este în cadrul UE şi deţineţi VAT-ID valabil, nu mai plătiţi nici un fel de impozite.
  • Dacă adresa finală este în cadrul UE şi nu deţineţi VAT-ID valabil (sunteţi consumator final), în acest caz calculăm la preţ taxa de 20%.
  • Dacă adresa finală este în afara UE, nu plătiţi taxa niciodată. Taxele respective vi le soluţionaţi singuri, în cadrul legislaţiei în vigoare din ţara dumneavoastră.
  • Informaţii mai multe referitor la taxe veţi găsi în engleză.
 6. Care este valoarea minimă a mărfii comandate?

  Se poate comanda marfa în orice cantitate şi valoare. La comenzile mici de până la 50 USD se calculează în plus un comision de manipulare în valoare de 30 USD. De aceea recomandăm ca că comandaţi de mai mult de 50 USD.
 7. Ce garanţie se acordă mărfii?

  Garanţia este cuprinsă întotdeauna în descrierea detaliată a mărfii. Pentru majoritatea produselor acordăm o garanţie de 12 luni pentru defectele de producţie.
 8. Cum pot reclama marfa defectă?

  Convingeţi-vă mai întâi că este vorba întradevăr de marfă defectă. În acest sens este bine să contactaţi prin e-mail departamentul nostru tehnic. Dacă marfa este intradevăr nefuncţională, veţi completa un formular simplu pe care îl veţi găsi după ce vă veţi loga pe webul nostru. Va trebui să completaţi aici numărul de serie al produsului, sistemul vă va aloca un număr de reclamaţie cu care dumneavoastră veţi marca pachetul pe care îl veţi trimite la adresa noastră. Vă vom expedia produsul reparat cu noua comandă.

Do you speak English? - La noi vorbim engleza. Aceste pagini, pentru ca să fie cât mai inteligibile, au fost create în mai multe limbi. Ţineţi cont însă de faptul că limba principală de comunicare pentru prelucrarea comenzilor este limba engleză.
Logout ?

Are you sure?

You will not be able to order products neither see their prices.

This website uses cookies and similar technologies on its websites. By continuing your browsing after being presented with the cookie information you consent to such use. More info